211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 10-18)

TOSHIBA
Λάμπα TOSHIBA LPD620 Αριθμός προϊόντος: LPD620

Για τον δικό σας προβολέα TOSHIBA LPD620 προσφέρουμε μόνο συμβατό λαμπτήρα κενού, δηλαδή την λάμπα χωρίς βάση σε δύο εκδόσεις. Την Γήσια λάμπα χωρίς βάση, να την αγοράσετε όταν περιμένετε την μέγιστη ποιότητα προβολής και την κατώτερη πιθανότητα βλάβης ή πρόωρης μείωσης της ισχύος του φωτισμού. Πολύ φτηνότερη είναι η συμβατή λάμπα lampa χωρίς μονάδα από κάποιον από τους παραγωγείς.

Λάμπες χωρίς την βάση TOSHIBA LPD620
Αριθμός προϊόντος: LPD620

TOSHIBA LPD620 Λάμπα χωρίς την βάση

Η τοποθέτηση του ίδιου του λαμπτήρα κενού στην βάση της είναι σαφώς πιο δύσκολη, από την αλλαγή ολόκληρης της μονάδας με τη λάμπα. Μπορείτε να επιλέξετε από δύο εκδόσεις λάμπας χωρίς βάση - γνήσια ή συμβατή.

VIDEO - αλλαγή μόνο της λάμπας χωρίς τη βάση της

Λάμπες χωρίς βάση

 • Γνήσια λάμπα χωρίς βάση

  Η Γνήσια λάμπα χωρίς βάση TOSHIBA LPD620 είναι ο λαμπτήρας κενού κάποιου από τους OEM παραγωγούς (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) που προορίζεται για την αλλαγή λάμπας στην τωρινή σας βάση. Πρόκειται για μία φτηνότερη λύση. Την συνιστούμε στους πελάτες οι οποίοι έχουν κάποια εμπειρία με την αλλαγή της ίδιας της λάμπας.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z109093OOB
  1-3 εβδομάδες
  137,45 χωρίς ΦΠΑ 169,06 € με ΦΠΑ [1]
 • Συμβατή λάμπα χωρίς βάση

  Η Συμβατή λάμπα χωρίς βάση TOSHIBA LPD620 είναι λάμπα χωρίς τη μονάδα τοποθέτησης από εναλλακτικό εγκεκριμένο παραγωγό. Η αλλαγή της λάμπας στη μονάδα χρειάζεται χειρωνακτική δεξιότητα και εργαλεία. Είναι η φτηνότερη λύση την οποία συνιστούμε για τους οικιακούς προβολείς και εκεί όπου η ποιότητα και αξιοπιστία προβολής δεν έχει μεγάλη προτεραιότητα. Οι συμβατές λάμπες δεν είναι ανάγκη να φτάνουν την ποιότητα των αυθεντικών λαμπών.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z109092OB
  1-3 εβδομάδες
  81,96 χωρίς ΦΠΑ 100,81 € με ΦΠΑ [1]
[1]Σε περίπτωση που είσαστε πληρωτής του ΦΠΑ με έδρα την ΕΕ και αναφέρετε το ΑΦΜ σας, θα παραλάβετε το εμπόρευμα με την τιμή χωρίς ΦΠΑ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ιδικά τα σχολεία και άλλα κρατικά ιδρύματα ότι η εταιρία μας δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ελληνικό ΑΦΜ για την αγορά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.