211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 10-18)

Μπορώ να κάνω την παραγγελία μέσω τηλεφώνου;

Για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια των στοιχείων της παραγγελίας, δεχόμαστε μόνο παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και παραγγελίες σε γραπτή μορφή (μέσω επιστολής ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Τηλεφωνικές παραγγελίες δεν γίνονται δεκτές εξαιτίας συχνών λαθών στο όνομα, στη διεύθυνση αποστολής ή στις προδιαγραφές του παραγγελόμενου προϊόντος. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να παραγγείλετε λάμπες για προβολείς είναι μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εάν χρειάζεστε προς τούτο βοήθεια, χρησιμοποιήστε τις οδηγίες που ετοιμάσαμε για σας. Μην ανησυχείτε, είναι εύκολο. Εάν συναντήσε οποιεσδήποτε δυσκολίες με την αποστολή της διαδικτυακής παραγγελίας, καλέστε μας κι εμείς θα ελέγξουμε μαζί σας την παραγγελία βήμα προς βήμα. Κατόπιν αυτού θα είστε σε θέση να τη στείλετε από μόνοι σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού ή συμβατικού ταχυδρομείου

Εάν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε αναφέρετε:
  • την ακριβή περιγραφή του προϊόντος το οποίο παραγγέλνετε (π.χ. λάμπα με μονάδα/χωρίς μονάδα, αυθεντική/συμβατή κ.λπ.),
  • την ποσότητα του επιλεγμένου προϊόντος,
  • το όνομα και το επώνυμό,
  • την ονομασία της εταιρείας,
  • τα στοιχεία χρέωσης,
  • τη διεύθυνση αποστολής,
  • τον τρόπο παράδοσης και πληρωμής.
Αναφέρετε τα ίδια στοιχεία και στην περίπτωση της γραπτής σε χαρτί παραγγελίας που αποστέλλεται μέσω συμβατικού ταχυδρομείου. Αυτός ο τρόπος επιλέγεται συχνά από εταιρείες και δημόσιους φορείς. Παρακαλούμε υπολογίστε μια μικρή καθυστέρηση στην εκτέλεση της παραγγελίας, όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο παραγγελίας. Ωστόσο, θα μειώσετε σημαντικά την καθυστέρηση, εάν μας στείλετε την παραγγελία στη διεύθυνση γραφείου και όχι στη διεύθυνση της έδρας, δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε για τις λάμπες όλα τα απαραίτητα, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή

Ταχύς οδηγός
λαμπών

Βρές την λάμπα με 2 κλικ

Λάμπες για προβολείς

Λάμπες για τηλεοράσεις