211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 10-18)

Πωλούμε αποκλειστικά λάμπες ποιότητας

Κανείς δεν θέλει να πληρώσει περισσότερα απ' ότι θα έπρεπε. Ως εκ τούτου, όλοι μας κατά την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος συγκρίνουμε τις προσφορές πολλών προμηθευτών και συχνά προτιμούμε την χαμηλότερη τιμή για το ίδιο προϊόν. Για τις λάμπες προβολέων αυτό ισχύει διπλά, γιατί αποτελούν σχετικά ακριβά εξαρτήματα.

Αυτό ισχύει για ορισμένους κατασκευαστές, που παράγουν τις πιο φθηνές λάμπες ανεξαρτήτως της ποιότητάς τους. Έτσι στην αγορά δεν κυκλοφορούν μόνο πολύ φθηνές συμβατές λάμπες κακής ποιότητας, αλλά και πρακτικώς οπτικά μη αναγνωρίσιμες απομιμήσεις των αυθεντικών λαμπών.

Στο κατάστημά μας δεν θα βρείτε τέτοιες λάμπες. Επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας και παρακολουθούμε την ποιότητα και τις βλάβες των πωλούμενων λαμπών και προσαρμόζουμε κατάλληλα την προσφορά μας. Εκτιμούμε τους πελάτες μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους σε εμάς χωρίς ανησυχίες. Η ανταμοιβή μας είναι το συνεχώς αυξανόμενο πλήθος των μακροχρόνια ικανοποιημένων πελατών μας.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε για τις λάμπες όλα τα απαραίτητα, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή

Ταχύς οδηγός
λαμπών

Βρές την λάμπα με 2 κλικ

Λάμπες για προβολείς

Λάμπες για τηλεοράσεις