211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 10-18)

Σε τι διαφέρουν οι λάμπες; Ποιά να επιλέξω;

Προσφέρουμε διάφορα είδη λαμπών αντικατάστασης για την πλειονότητα των προβολέων και των τηλεοράσεων προβολής. Για ορισμένους προβολείς μπορείτε να επιλέξετε από έως 6 διαφορετικά είδη λαμπών. Σας εγγυόμαστε ότι όλα τα είδη λαμπών θα λειτουργούν σωστά στον προβολέα σας ή στην τηλεόραση προβολής. Προϋπόθεση είναι η σωστή τοποθέτηση.

Έως 6 διαφορετικά είδη λαμπών για τον προβολέα σας
  1. Γνήσια λάμπα + γνήσια βάση
  2. Γνήσια λάμπα + βάση της εταιρείας Diamond Lamps
  3. Γνήσια λάμπα + συμβατή βάση – Generic lamp
  4. Συμβατή λάμπα + συμβατή βάση
  5. Γνήσια λάμπα χωρίς βάση
  6. Συμβατή λάμπα χωρίς βάση

Λαμπτήρας + κάλυμμα στερέωσης = βάση της λάμπας

Λαμπτήρας
Κάλυμμα στερέωσης
βάση της λάμπας

Λάμπες σε βάση

Η λάμπα σε βάση έχει ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα έναντι του γυμνού λαμπτήρα κενού χωρίς την βάση, που είναι η εύκολη εγκατάσταση. Ο καθένας που ξέρει να χρησιμοποιεί κατσαβίδι μπορεί να αντικαταστήσει τη λάμπα με βάση στον προβολέα. Υπάρχουν έως τέσσερα διαφορετικά είδη λάμπας με βάση που μπορείτε να αγοράσετε.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Λάμπα με βάση
Γνήσια λάμπα με βάση

Γνήσια λάμπα με βάση απευθείας από τον κατασκευαστή του προβολέα. Αυτό το είδος επιλέγουν οι απαιτητικοί πελάτες που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προβολής και τη μέγιστη αξιοπιστία. Η Γνήσια λάμπα με βάση είναι η πιο ακριβή σε σύγκριση με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Λάμπα Diamond

Η λάμπα Diamond διαθέτει αυθεντικό λαμπτήρα κενού, ως επί το πλείστον Philips ή Osram, τοποθετημένο στη μονάδα συναρμολόγησης απο την εταιρεία Diamond Lamps. Αυτό το είδος λάμπας αποτελεί κατάλληλο ανταλλακτικό της γνήσιας λάμπας του κατασκευαστή του προβολέα, γιατί εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα προβολής και είναι πολύ αξιόπιστη.

Generic λάμπα

Η Generic λάμπα συνδυάζει λαμπτήρα κενού απο έναν από τους κατασκευαστές OEM (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki) και μη γνήσια βάση από έναν εναλλακτικό κατασκευαστή. Αυτό το είδος προσφέρει ποιότητα προβολής και αξιοπιστία συγκρίσιμες με αυτές της αυθεντικής βάσης λάμπας, αλλά σε πολύ πιο προσιτή τιμή.

Συμβατή λάμπα με βάση

Συμβατή λάμπα συμπεριλαμβανομένης της βάσης της λάμπας από εξουσιοδοτημένο κατασκευαστή. Συνιστούμε αυτό το είδος σε όλους εσάς που θέλετε να κάνετε τη μέγιστη δυνατή οικονομία, και για αυτό επιμένετε σε απλές λάμπες αντικατάστασης. Η συμβατή λάμπα μπορεί να έχει μικρότερη διάρκεια ζωής και λιγότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με την αυθεντική λάμπα.

Λαμπτήρες κενού χωρίς μονάδα συναρμολόγησης

Οι λαμπτήρες κενού χωρίς βάση πλεονεκτούν κυρίως λόγω της τιμή τους. Είναι φθηνότεροι κατά 40% έως 60% σε σύγκριση με τις γνήσιες λάμπες με βάση. Τους λαμπτήρες κενού χωρίς βάσης προτείνουμε στους πελάτες που πιάνουν τα χέρια τους. Ο λαμπτήρας μπορεί εύκολα να καταστραφεί λόγω ακατάλληλης εγκατάστασης.

ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΤΙΜΗ
Λάμπα χωρίς βάση
Γνήσια λάμπα χωρίς βάση

Γνήσια λάμπα χωρίς βάση από κάποιον από τους κατασκευαστές ΟΕΜ των λαμπτήρων κενού (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki). Αυτό το είδος λάμπας εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα προβολής και είναι επίσης εξαιρετικά αξιόπιστο. Βέβαια η εγκατάσταση είναι πιο περίπλοκη από εκείνη της λάμπας με βάση και η αντικατάσταση αυτής της λάμπας στον προβολέα μπορεί να επιτευχθεί μόνο από άτομο που πιάνουν τα χέρια του.

Συμβατή λάμπα χωρίς βάση

Οι συμβατές λάμπες έιναι οι πιο φθηνές λάμπες αντικατάστασης για προβολέα. Αυτό το είδος λάμπας μπορεί να έχει μικρότερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με την γνήσια λάμπα. Για αυτό συνιστούμε αυτή τη λάμπα σε νοικοκυριά με χαμηλότερες απαιτήσεις σχετικά με την ποιότητα της προβολής. Προτείνουμε την συμβατή λάμπα χωρίς βάση σε άτομα που πιάνουν τα χέρια τους.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε για τις λάμπες όλα τα απαραίτητα, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή

Ταχύς οδηγός
λαμπών

Βρές την λάμπα με 2 κλικ

Λάμπες για προβολείς

Λάμπες για τηλεοράσεις