211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 10-18)

Γιατί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμοι περισσότεροι τύποι λαμπτήρων;

Στην προσφορά μας μπορείτε να βρείτε έως και επτά είδη λαμπών για τον προβολέα ή την τηλεόρασή σας. Οι Γνήσιες λάμπες με βάση, που διατίθενται απευθείας από τους κατασκευαστές των προβολέων, είναι συχνά σχετικά ακριβές ή μπορεί να μην είναι διαθέσιμες. Ως εκ τούτου, άρχισαν να εμφανίζονται στην αγορά περισσότεροι τύποι λαμπών, τoυς οποίους εν συντομία θα περιγράψουμε εδώ:
  • Γνήσιες λάμπες με βάση – διατίθενται απευθείας από τους κατασκευαστές των προβολέων, πρόκειται για το πιο αξιόπιστο, αλλά και το πιο ακριβό είδος λαμπών.
  • Διπλές γνήσιες λάμπες με βάση – πρόκειται για συσκευασία δύο αυθεντικών λαμπών με βάση, που προσφέρεται για προβολείς με δύο λάμπες.
  • Generis λάμπες– σε αυτές έχει γίνει εγκατάσταση λαμπτήρα κενού από έναν από τους κατασκευαστές των αυθεντικών λαμπτήρων κενού για προβολείς , αλλά η βάση της λάμπας προέρχεται από διαφορετικό κατασκευαστή.
  • Diamond λάμπες  – είναι ποιοτικές μονάδες λάμπας από την εταιρεία Diamond Lamps εφοδιασμένες με αυθεντικό λαμπτήρα κενού συνήθως των μαρκών Philips και Osram.
  • Συμβατές λάμπες με βάση– συναρμολογούνται από εξαρτήματα που παράγονται από διαφορετικούς κατασκευαστές, συχνά υπολείπονται της ποιότητας των αυθεντικών λαμπών με βάση, αλλά είναι σημαντικά φθηνότερες.
  • Γνήσιες λάμπες χωρίς βάση– πρόκειται για ξεχωριστούς λαμπτήρες κενού από κάποιον από τους κατασκευαστές των αυθεντικών λαμπτήρων κενού για προβολείς.
  • Συμβατές λάμπες χωρίς βάση– ξεχωριστοί λαμπτήρες κενού που παράγονται από άλλον κατασκευαστή, οι οποίοι συχνά υπολείπονται σε ποιότητα από τους αυθεντικούς λαμπτήρες κενού.
Για πιο λεπτομερή περιγραφή σας συνιστούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα Σε τι διαφέρουν οι διάφοροι τύποι λαμπών; Ποιον να επιλέξω;  

Σε περίπτωση που γνωρίζετε για τις λάμπες όλα τα απαραίτητα, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή

Ταχύς οδηγός
λαμπών

Βρές την λάμπα με 2 κλικ

Λάμπες για προβολείς

Λάμπες για τηλεοράσεις