211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 10-18)

Λάμπες για προτζέκτορες

Δεν γνωρίζετε ποια λάμπα είναι η κατάλληλη για τον προβολέα σας; Κατ' αρχάς βρείτε τον κατασκευαστή του προβολέα σας και στη συνέχεια επιλέξτε το μοντέλο του προβολέα. Η λάμπα του προβολέα δεν είναι μια φθηνή υπόθεση, όμως σε εμάς έχετε επιλογές. Τις περισσότερες από τις κοινές λάμπες τις προσφέρουμε σε διάφορους τύπους. Έτσι μπορείτε να αποφασίσετε ποιος τύπος είναι ο καλύτερος για σας. Οι διάφοροι τύποι λαμπών διαφέρουν ως προς την τιμή, την αξιοπιστία, την ποιότητα προβολής και ως προς τη συχνότητα αντικατάστασης της λάμπας του προβολέα, βλ. την παρακάτω επισκόπηση.
Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να αντικαταστήσετε την λάμπα του προβολέα, δείτε παρακολουθείστε το σύντομο βίντεο.

Προσφέρουμε λάμπες για προβολείς των εξής μαρκών

Όλες οι μάρκες

Δεν βρήκατε τον κατασκευαστή του δικού σας προβολέα;

Σε περίπτωση που δεν έχουμε την λάμπα για το δικό σας μοντέλο του προβολέα στην προσφορά μας, ελάτε σε επαφή μαζί μας, και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας βρούμε την ανταλλακτική λάμπα και να σας την προσφέρουμε στο ταχύτερο χρονικό διάστημα.

Δείτε πόσο εύκολο είναι να αντικαταστήσετε την λάμπα του προβολέα

Στο πρώτο βίντεο θα μάθετε πως πρέπει να αποσυναρμολογήσετε την παλιά λάμπα του προβολέα με τη μονάδα και πως να τοποθετήσετε στη θέση της τη νέα λάμπα.

Το δεύτερο βίντεο παρουσιάζει την κάπως πιο περίπλοκη αλλαγή μόνο της λάμπας (λυχνίας κενού) στην αρχική μονάδα της λάμπας για την περίπτωση που έχετε παραγγείλει την λάμπα χωρίς τη μονάδα.

Προσφέρουμε λάμπες για προβολείς σε διάφορες παραλλαγές, οι πιο σημαντικές είναι οι εξής:

Λάμπες για προβολείς με βάση

 • Γνήσια λάμπα με βάση
  Όταν επιλέγετε μια γνήσια λάμπα με τη βάση της, αναμένετε μέγιστη αξιοπιστία, αλλά και υψηλότερη τιμή. Η αντικατάσταση της λάμπας είναι πολύ εύκολη. Η λάμπα έχει αυθεντική βάση.
 • Generic λάμπα με βάση
  Αυτός ο τύπος λάμπας είναι επίσης αξιόπιστος, αλλά και φθηνότερος. Επειδή πρόκειται για αυθεντική λάμπα σε μην αυθεντική βάση. Η αντικατάστασή της είναι εύκολη.
 • Συμβατή λάμπα με βάση
  Αυτός ο τύπος λάμπας είναι σημαντικά φθηνότερος σε σχέση με την αυθεντική και παρέχει επαρκώς υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Η αντικατάσταση της λάμπας με μονάδα είναι εύκολη. Η λάμπα βρίσκεται σε μη αυθεντική βάση.

Λάμπες για προβολείς χωρίς βάση

 • Γνήσια λάμπα χωρίς βάση
  Αυτός ο τύπος λάμπας προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία και χαμηλότερη τιμή.
  Όμως, η αντικατάσταση της λάμπας χωρίς βάση είναι πιο δύσκολη σε σχέση με την περίπτωση που η λάμπα βρίσκεται εντός της μονάδας, και τυχόν απειρία χειρισμών μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της διάρκειας ζωής της.
 • Συμβατή λάμπα χωρίς βάση
  Η απλή συμβατή λάμπα (λυχνία κενού) αποτελεί την πιο οικονομική λύση.
  Υπάρχει η πιθανότητα αυτή η λάμπα να μην είναι τόσο αξιόπιστη όσο η αυθεντική, η αντικατάστασή της δεν είναι τόσο εύκολη, όπως στην περίπτωση της λάμπας με τη βάση, και τυχόν απειρία χειρισμών μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της διάρκειας ζωής της.
Όλους τους τύπους λαμπών μπορείτε να τους δείτε στο συμβουλευτικό άρθρο: Σε τι διαφέρουν οι λάμπες; Ποιά να επιλέξω;