211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 9-17)

Αντικατάσταση της λάμπας

Οι λάμπες έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής, και έτσι τον κάθε ιδιοκτήτη προβολέα ή τηλεόρασης προβολής αργά ή γρήγορα τον περιμένει η αντικατάσταση των λαμπών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την λάμπα μόνοι σας ή να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση τεχνικός.

Θέλω να αντικαταστήσω την λάμπα μόνος μου

Το να αντικαταστήσετε την λάμπα μόνοι σας είναι η καλύτερή επιλογή. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για την αντικατάσταση κι επιπλέον εξοικονομείτε τον χρόνο που θα σπαταλούσατε για να μεταφέρετε τον προβολέα στο σέρβις. Εάν παραγγείλετε λάμπα με μονάδα, η αντικατάστασή της μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον καθένα που έχει απλώς ένα σταυροκατσάβιδο. Συνιστούμε την αντικατάσταση της λάμπας χωρίς μονάδα μόνο σε έμπειρους χρήστες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα είδη λαμπών μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Με την ανταλλαγή θα σας βοηθήσει σίγουρα το αναλυτικό μας Οδηγός για την αντικατάσταση της λάμπας.

Θέλω να πραγματοποιήσει τεχνικός την αντικατάσταση της λάμπας

Εάν θα προτιμούσατε να πραγματοποιήσει την αλλαγή τεχνικός, τότε απευθυνθήτε σε κάποιο σέρβις ή σε εταιρεία πληροφορικής που ασχολούνται με προβολείς. Σας συνιστούμε να αναζητήσετε πρώτα την λάμπα στην ιστοσελίδα μας, για να ξέρετε ποια είδη λαμπών πωλούνται για τον προβολέα σας και ποια είναι η τιμή τους. Στη συνέχεια, απευθυνθήτε στο σέρβις για να κανονίσετε την αντικατάσταση. Συνήθως, ο πελάτης παραγγέλνει ο ίδιος την λάμπα μέσω διαδικτύου και πληρώνει στο σέρβις μόνο την αντικατάσταση.

Σημειώνουμε ότι εάν επιθυμείτε να απευθυνθήτε στο εξουσιοδοτημένο σέρβις του κατασκευαστή του προβολέα σας, τότε σίγουρα θα λάβετε την αυθεντική λάμπα με μονάδα. Και πάλι είναι συνήθως πολύ πιο βολικό μέσω του διαδικτύου.

Παρακολουθήστε τα βίντεο σχετικά με την αντικατάσταση

Για να πάρετε μια ιδέα του πόσο απλή έιναι η αντικατάσταση της λάμπας, παρακολουθήστε τα βίντεό μας. Εδώ θα βρείτε παραδείγματα αντικατάστασης της λάμπας για αρκετά μεγάλο αριθμό τύπων προβολέων των μαρκών Acer, BenQ, Epson, Panasonic a Sony καθώς επίσης κι ένα βιντεο για το πως γίνεται η αντικατάσταση σκέτης λάμπας.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε για τις λάμπες όλα τα απαραίτητα, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή

Ταχύς οδηγός
λαμπών

Βρές την λάμπα με 2 κλικ

Λάμπες για προβολείς

Λάμπες για τηλεοράσεις