211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 10-18)

Ισχύουν οι τιμές και η διαθεσιμότητα των αποθεμάτων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα;

Γνωρίζουμε, ότι η ταχύτητα παράδοσης της καινούργιας λάμπας για τον προβολέα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Γι' αυτό καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα στοιχεία σχετικά με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων και τις τιμές των προϊόντων μας να είναι συνεχώς ενημερωμένα. Τα στοιχεία αυτά ενημερώνονται καθημερινά.

Διαχειριζόμαστε δεδομένα για χιλιάδες μοντέλα

Η πώληση λαμπών για προβολείς είναι ένας αρκετά συγκεχυμένος τομέας, λόγω του τεράστιου πλήθους προϊόντων και πληροφοριών γι' αυτά, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν λάθη. Υπάρχει πραγματικά μεγάλος αριθμός λαμπών για προβολείς – επί του παρόντος έχουμε καταχωρήσει σχεδόν 15 χιλιάδες μοντέλα προβολέων και περίπου χίλια μοντέλα τηλεοράσεων προβολής, για το οποία προσφέρουμε λάμπες. Ορισμένες λάμπες χρησιμοποιούνται σε περισσότερα μοντέλα προβολέων και τηλεοράσεων, παρ' όλα αυτά υπάρχουν χιλιάδες είδη λαμπών για προβολείς. Πολλές από αυτές τις προσφέρουμε επίσης σε διάφορες παραλλαγές.

Δίκαιη και διαυγής προσέγγιση

Μερικοί πωλητές προσελκύουν τους πελάτες με χαμηλές τιμές, όμως τη στιγμή της αγοράς επικοινωνούν με τον πελάτη, λέγοντάς του ότι η φθηνή λάμπα που έχει επιλέξει μόλις έπαψε να είναι διαθέσιμη, και του επιβάλουν να αγοράσει ένα προϊόν υψηλότερης τιμής. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ότι θα συναντήσετε παρόμοια συμπεριφορά σε μάς, προτιμούμε δίκαιη και διαυγή προσέγγιση προς τους πελάτες. Όμως σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να συμβεί να παραγγείλετε μια λάμπα για τον προβολέα σας σε εμάς κι εμείς μετά να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς δεν βρίσκεται σε απόθεμα, ή ότι έχει λίγο διαφορετική τιμή. Μπορεί για παράδειγμα να έχει συμβεί ότι ελήφθησαν πολλές παραγγελίας για την ίδια λάμπα πολύ γρήγορα και αλλεπάλληλα και η αλλαγή στη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων δεν πρόλαβε να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα. Μερικές φορές μπορεί να συμβούν και λάθη στη βάση δεδομένων κάποιου από τους προμηθευτές. Σε αυτές τις πριπτώσεις επικοινωνούμε με τον πελάτη και του προτείνουμε τις πιθανές λύσεις.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε για τις λάμπες όλα τα απαραίτητα, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή

Ταχύς οδηγός
λαμπών

Βρές την λάμπα με 2 κλικ

Λάμπες για προβολείς

Λάμπες για τηλεοράσεις