211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 9-17)

Λάμπα για TA 320 Αριθμός προϊόντος: 320

Για το δικό σας προβολέα TA 320 προσφέρουμε μόνο τη λάμπα με βάση. Το κύριο προτέρημα της λάμπας με βάση είναι η απλή τοποθέτηση στον προβολέα. Σε περίπτωση που θέλετε την αυθεντική λάμπα σε καλύτερη τιμή, η Generic λάμπα με βάση είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Τη φθηνότερη συμβατή λάμπα αγοράστε για οικιακή προβολή, εφόσον για εσάς η ποιότητα προβολής και η αξιοπιστία της λάμπας δεν είναι η προτεραιότητά σας.

Λάμπες με βάση για προβολέας TA 320
Αριθμός προϊόντος: 320

TA 320 Λάμπα με βάση

Απλή αλλαγή για οποιονδήποτε

Συνήθως φτάνει να ελευθερώσετε στον προβολέα κάποιες βίδες, να απομακρύνετε ολόκληρη τη βάση της λάμπας και να την αντικαταστήσετε με τη νέα. Μπορείτε να επιλέξετε από 2 εκδόσεις λαμπών - Generic ή συμβατές.

VIDEO - αλλαγή μόνο της λάμπας με βάση

Λάμπες με βάση

 • Generic λάμπα με βάση

  Η Generic λάμπα με βάση για TA 320 είναι λαμπτήρας κενού κάποιου από τους OEM παραγωγούς (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) τοποθετημένος στη βάση εναλλακτικού παραγωγού. Πρόκειται για μία πολύ αξιόπιστη λύση που είναι φτηνότερη από την Γνήσια λάμπα. Την συνιστούμε για την αξιοπιστία της και για την καλή τιμή.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z149185GLM
  1-2 εβδομάδες
  127,64 χωρίς ΦΠΑ 157 € με ΦΠΑ [1]
 • Συμβατή λάμπα με βάση

  Η Συμβατή λάμπα με βάση για TA 320 είναι λάμπα συμπεριλαμβανομένης της μονάδας τοποθέτησης από ένα εναλλακτικό εγκεκριμένο παραγωγό. Πρόκειται για φτηνότερη λύση την οποία συνιστούμε για οικιακούς προβολείς και εκεί όπου η ποιότητα και αξιοπιστία προβολής δεν έχει μεγάλη προτεραιότητα. Οι συμβατές λάμπες δεν είναι ανάγκη να φτάνουν την ποιότητα των αυθεντικών λαμπών.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z124714ML
  1-2 εβδομάδες
  86,86 χωρίς ΦΠΑ 106,84 € με ΦΠΑ [1]
[1]Σε περίπτωση που είσαστε πληρωτής του ΦΠΑ με έδρα την ΕΕ και αναφέρετε το ΑΦΜ σας, θα παραλάβετε το εμπόρευμα με την τιμή χωρίς ΦΠΑ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ιδικά τα σχολεία και άλλα κρατικά ιδρύματα ότι η εταιρία μας δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ελληνικό ΑΦΜ για την αγορά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λείπει κάποια σημαντική πληροφορία;

Ή βρήκατε κάποιο λάθος;