211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 10-18)

SHARP
Λάμπα για SHARP XV-PN800M Αριθμός προϊόντος: BQC-XVC10A/1

Για τον δικό σας προβολέα SHARP XV-PN800M προτείνουμε μόνο τον αυθεντικό λαμπτήρα κενού, δηλαδή την λάμπα χωρίς βάση. Η Γνήσια λάμπα χωρίς βάση προσφέρει μέγιστη ποιότητα προβολής και κατώτερη πιθανότητα βλάβης και πρόωρης μείωσης της ισχύoς του φωτισμού.

Λάμπα χωρίς την βάση για προβολέας SHARP XV-PN800M
Αριθμός προϊόντος: BQC-XVC10A/1

SHARP XV-PN800M Λάμπα χωρίς την βάση

Η τοποθέτηση του ίδιου του λαμπτήρα κενού στην βάση της είναι σαφώς πιο δύσκολη, από την αλλαγή ολόκληρης της μονάδας με τη λάμπα. Προσφέρουμε μόνο την αυθεντική έκδοση αυτής της λάμπας χωρίς βάση.

VIDEO - αλλαγή μόνο της λάμπας χωρίς τη βάση της

Λάμπες χωρίς βάση

 • Γνήσια λάμπα χωρίς βάση

  Η Γνήσια λάμπα χωρίς βάση για SHARP XV-PN800M είναι ο λαμπτήρας κενού κάποιου από τους OEM παραγωγούς (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) που προορίζεται για την αλλαγή λάμπας στην τωρινή σας βάση. Πρόκειται για μία φτηνότερη λύση. Την συνιστούμε στους πελάτες οι οποίοι έχουν κάποια εμπειρία με την αλλαγή της ίδιας της λάμπας.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z147961OOB
  1-3 εβδομάδες
  332 χωρίς ΦΠΑ 408,36 € με ΦΠΑ [1]
[1]Σε περίπτωση που είσαστε πληρωτής του ΦΠΑ με έδρα την ΕΕ και αναφέρετε το ΑΦΜ σας, θα παραλάβετε το εμπόρευμα με την τιμή χωρίς ΦΠΑ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ιδικά τα σχολεία και άλλα κρατικά ιδρύματα ότι η εταιρία μας δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ελληνικό ΑΦΜ για την αγορά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.