211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 9-17)

Λάμπα OSRAM P-VIP 230/1.0 E50

Τον αυθεντικό λαμπτήρα OSRAM P-VIP 230/1.0 E50 προσφέρουμε σε δύο τύπους. Αγοράστε τον Αυθεντικό λαμπτήρα σε περίπτωση, που θέλετε την τέλεια ποιότητα προβολής και μίνιμουμ πιθανότητα βλάβης και πρόωρης μείωσης της ισχύος του φωτός. Πολύ πιο φτηνός είναι ο συμβατός λαμπτήρας κενού από κάποιον από τους εναλλακτικούς παραγωγείς.

Λαμπτήρας κενού χωρίς την βάση OSRAM P-VIP 230/1.0 E50
 

OSRAM P-VIP 230/1.0 E50 Λάμπα χωρίς την βάση

Η τοποθέτηση του ίδιου του λαμπτήρα κενού στην βάση της είναι σαφώς πιο δύσκολη, από την αλλαγή ολόκληρης της μονάδας με τη λάμπα. Μπορείτε να επιλέξετε από δύο εκδόσεις λαμπτήρα κενού - γνήσιο ή συμβατό.

VIDEO - αλλαγή μόνο της λάμπας χωρίς τη βάση της

Λάμπες χωρίς βάση

 • Γνήσια λαμπτήρας κενού OSRAM

  Ο γνήσιος λαμπτήρας κενού OSRAM P-VIP 230/1.0 E50 προορίζεται για την αλλαγή εντός της υπάρχουσας βάσης. Τον συνιστούμε στους πελάτες οι οποίοι έχουν κάποια εμπειρία με την αλλαγή της ίδιας της λάμπας.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z54446OOB
  1-2 εβδομάδες
  105,45 χωρίς ΦΠΑ 129,70 € με ΦΠΑ [1]
 • Συμβατόςλαμπτήρας κενού

  Η Συμβατή εναλλακτική λύση για OSRAM P-VIP 230/1.0 E50 είναι λάμπα χωρίς τη μονάδα τοποθέτησης από εναλλακτικό εγκεκριμένο παραγωγό. Η αλλαγή του λαμπτήρα εντός βάσης της λάμπας χρειάζεται χειρωνακτική δεξιότητα και εργαλεία. Είναι η φτηνότερη λύση που συνιστούμε για τους οικιακούς προβολείς και εκεί όπου η ποιότητα και αξιοπιστία προβολής δεν έχει μεγάλη προτεραιότητα. Οι συμβατές λάμπες δεν είναι ανάγκη να φτάνουν την ποιότητα των αυθεντικών λαμπών.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z120160OB
  1-2 εβδομάδες
  73,34 χωρίς ΦΠΑ 90,21 € με ΦΠΑ [1]
[1]Σε περίπτωση που είσαστε πληρωτής του ΦΠΑ με έδρα την ΕΕ και αναφέρετε το ΑΦΜ σας, θα παραλάβετε το εμπόρευμα με την τιμή χωρίς ΦΠΑ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ιδικά τα σχολεία και άλλα κρατικά ιδρύματα ότι η εταιρία μας δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ελληνικό ΑΦΜ για την αγορά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λείπει κάποια σημαντική πληροφορία;

Ή βρήκατε κάποιο λάθος;

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τον ίδιο τον λαμπτήρα κενού στη μονάδα της λάμπας

Σε ένα σύντομο βίντεο με οδηγίες θα μάθετε πώς σωστά να απομακρύνετε τον αρχικό λαμπτήρα κενού από την βάση και να τοποθετήσετε αντί για αυτόν το νέο λαμπτήρα κενού.