211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 9-17)

Λάμπα OSRAM P-VIP 230/0.8 E19.5

Για τον λαμπτήρα κενού OSRAM P-VIP 230/0.8 E19.5 προσφέρουμε μόνο συμβατό ανταλλακτικό. Ο συμβατός λαμπτήρας κενού είναι κατασκευασμένος από κάποιον λιγότερα γνωστό παραγωγό. Δέν έχει πάντα τη ποιότητα του αυθεντικού, όμως είναι σημαντικά πιο φθηνός.

Λαμπτήρας κενού χωρίς την βάση OSRAM P-VIP 230/0.8 E19.5
 

OSRAM P-VIP 230/0.8 E19.5 Λάμπα χωρίς την βάση

Η τοποθέτηση του ίδιου του λαμπτήρα κενού στην βάση της είναι σαφώς πιο δύσκολη, από την αλλαγή ολόκληρης της μονάδας με τη λάμπα. Προσφέρουμε μόνο συμβατό υποκατάστατο αυτού του λαμπτήρα κενού.

VIDEO - αλλαγή μόνο της λάμπας χωρίς τη βάση της

Λάμπες χωρίς βάση

 • Συμβατόςλαμπτήρας κενού

  Η Συμβατή εναλλακτική λύση για OSRAM P-VIP 230/0.8 E19.5 είναι λάμπα χωρίς τη μονάδα τοποθέτησης από εναλλακτικό εγκεκριμένο παραγωγό. Η αλλαγή του λαμπτήρα εντός βάσης της λάμπας χρειάζεται χειρωνακτική δεξιότητα και εργαλεία. Είναι η φτηνότερη λύση που συνιστούμε για τους οικιακούς προβολείς και εκεί όπου η ποιότητα και αξιοπιστία προβολής δεν έχει μεγάλη προτεραιότητα. Οι συμβατές λάμπες δεν είναι ανάγκη να φτάνουν την ποιότητα των αυθεντικών λαμπών.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z145206OB
  1-2 εβδομάδες
  73,34 χωρίς ΦΠΑ 90,21 € με ΦΠΑ [1]
[1]Σε περίπτωση που είσαστε πληρωτής του ΦΠΑ με έδρα την ΕΕ και αναφέρετε το ΑΦΜ σας, θα παραλάβετε το εμπόρευμα με την τιμή χωρίς ΦΠΑ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ιδικά τα σχολεία και άλλα κρατικά ιδρύματα ότι η εταιρία μας δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ελληνικό ΑΦΜ για την αγορά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λείπει κάποια σημαντική πληροφορία;

Ή βρήκατε κάποιο λάθος;

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τον ίδιο τον λαμπτήρα κενού στη μονάδα της λάμπας

Σε ένα σύντομο βίντεο με οδηγίες θα μάθετε πώς σωστά να απομακρύνετε τον αρχικό λαμπτήρα κενού από την βάση και να τοποθετήσετε αντί για αυτόν το νέο λαμπτήρα κενού.