211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 9-17)

PANASONIC
Λάμπα PANASONIC ET-SLMP28 Αριθμός προϊόντος: ET-SLMP28

Για το δικό σας προβολέα PANASONIC ET-SLMP28 προσφέρουμε μόνο τη λάμπα με βάση. Το κύριο προτέρημα της λάμπας με βάση είναι η απλή τοποθέτηση στον προβολέα. Τη φθηνότερη συμβατή λάμπα αγοράστε για οικιακή προβολή, εφόσον για εσάς η ποιότητα προβολής και η αξιοπιστία της λάμπας δεν είναι η προτεραιότητά σας.

Λάμπα με βάση PANASONIC ET-SLMP28
Αριθμός προϊόντος: ET-SLMP28

PANASONIC ET-SLMP28 Λάμπα με βάση

Απλή αλλαγή για οποιονδήποτε

Συνήθως φτάνει να ελευθερώσετε στον προβολέα κάποιες βίδες, να απομακρύνετε ολόκληρη τη βάση της λάμπας και να την αντικαταστήσετε με τη νέα.

VIDEO - αλλαγή μόνο της λάμπας με βάση

Λάμπες με βάση

 • Συμβατή λάμπα με βάση

  Η Συμβατή λάμπα με βάση PANASONIC ET-SLMP28 είναι λάμπα συμπεριλαμβανομένης της μονάδας τοποθέτησης από ένα εναλλακτικό εγκεκριμένο παραγωγό. Πρόκειται για φτηνότερη λύση την οποία συνιστούμε για οικιακούς προβολείς και εκεί όπου η ποιότητα και αξιοπιστία προβολής δεν έχει μεγάλη προτεραιότητα. Οι συμβατές λάμπες δεν είναι ανάγκη να φτάνουν την ποιότητα των αυθεντικών λαμπών.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z145863ML
  2-3 εβδομάδες
  104,76 χωρίς ΦΠΑ 126,76 € με ΦΠΑ [1]
[1]Σε περίπτωση που είσαστε πληρωτής του ΦΠΑ με έδρα την ΕΕ και αναφέρετε το ΑΦΜ σας, θα παραλάβετε το εμπόρευμα με την τιμή χωρίς ΦΠΑ.

Κοιτάξτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την λάμπα στον προβολέα PANASONIC

Σ΄ ένα σύντομο βίντεο θα μάθετε, πώς να απομακρύνετε την λάμπα από τον προβολέα PANASONIC και πώς να τοποθετήσετε αντί γι΄αυτήν μια καινούργια.