211 23 43 342 (Δευ.-Πα. 9-17)

Λάμπα OSRAM P-VIP 200/1.0 E19.5

Ο αυθεντικός λαμπτήρας κενού προσφέρει τέλεια ποιότητα προβολής και ελάχιστη πιθανότητα βλάβης και πρόωρης μείωσης της ισχύος του φωτός.

Λαμπτήρας κενού χωρίς την βάση OSRAM P-VIP 200/1.0 E19.5
 

OSRAM P-VIP 200/1.0 E19.5 Λάμπα χωρίς την βάση

Η τοποθέτηση του ίδιου του λαμπτήρα κενού στην βάση της είναι σαφώς πιο δύσκολη, από την αλλαγή ολόκληρης της μονάδας με τη λάμπα. Προσφέρουμε μόνο την αυθεντική έκδοση αυτού του λαμπτήρα κενού, δεν προσφέρουμε συμβατό υποκατάστατο.

VIDEO - αλλαγή μόνο της λάμπας χωρίς τη βάση της

Λάμπες χωρίς βάση

 • Γνήσια λαμπτήρας κενού OSRAM

  Ο γνήσιος λαμπτήρας κενού OSRAM P-VIP 200/1.0 E19.5 προορίζεται για την αλλαγή εντός της υπάρχουσας βάσης. Τον συνιστούμε στους πελάτες οι οποίοι έχουν κάποια εμπειρία με την αλλαγή της ίδιας της λάμπας.

  Κωδικός: Ποιότητα προβολής:Αξιοπιστία:
  Z54461OOB
  1-2 εβδομάδες
  219,06 χωρίς ΦΠΑ 269,44 € με ΦΠΑ [1]
[1]Σε περίπτωση που είσαστε πληρωτής του ΦΠΑ με έδρα την ΕΕ και αναφέρετε το ΑΦΜ σας, θα παραλάβετε το εμπόρευμα με την τιμή χωρίς ΦΠΑ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ιδικά τα σχολεία και άλλα κρατικά ιδρύματα ότι η εταιρία μας δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ελληνικό ΑΦΜ για την αγορά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λείπει κάποια σημαντική πληροφορία;

Ή βρήκατε κάποιο λάθος;

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τον ίδιο τον λαμπτήρα κενού στη μονάδα της λάμπας

Σε ένα σύντομο βίντεο με οδηγίες θα μάθετε πώς σωστά να απομακρύνετε τον αρχικό λαμπτήρα κενού από την βάση και να τοποθετήσετε αντί για αυτόν το νέο λαμπτήρα κενού.